Een stukje over Tuinonderhoud Smakman

Na ruim 7 jaar werkervaring met Hoveniersbedrijf Smakman, bestaande uit alle soorten werkzaamheden zoals straatwerk, schuttingen, beschoeiingen en aanleg van complete tuinen, gaat onze enthousiasme uit naar tuinonderhoud.

Een echt hoveniersbedrijf heeft verstand van groen. Met onze voorkeur voor het werken in het groen, houden wij ons het liefst bezig met alles wat groeit en bloeit!

Wij kunnen nog steeds alle mogelijke werkzaamheden in de tuin voor u uitvoeren, maar specialiseren ons in alle snoeiwerkzaamheden van vaste planten, hagen tot bomen en heesters. Met de vernieuwde, ontwikkelde website van Tuinonderhoud Smakman is onze kwaliteit gemakkelijk beschikbaar!

BIJ ONS REGELT U GEMAKKELIJK EN SNEL EEN VAKKUNDIGE TUINMAN VOOR AL UW TUINONDERHOUD!

Vragen of snel een offerte ontvangen?
Julian Smakman tuinonderhoud

Julian
Julian is na een aantal jaren part-time werken binnen het vak tot de conclusie gekomen dat hij dit tot zijn beroep wilt maken! Daarom heeft hij vanaf één januari 2018 het stokje over genomen van Nicolai toen deze kans zich voor deed.
Vol enthousiasme en een open houding bied hij de diensten van Hoveniersbedrijf Smakman aan.

Roland (Vaste inhuurkracht)
Roland is als vers lid, degene met het meeste ervaring van het team. Hij is al meer dan 20 jaar werkzaam in de tuin. Zijn uitbundige en creatieve vakkennis zorgen er voor dat alles naar wens wordt ingevuld. Roland is een expert op het gebied van bestrating en tuinaanleg!

Stefan (Vaste inhuurkracht)
Zijn hele jeugd heeft Stefan bij de hovenier gewerkt. Na een technische opleiding in Velp heeft hij er voor gekozen om hovenier te worden en werkt hij al ruim 4 jaar samen met Nicolai. Vaste klanten omarmen Stefan zoals Nicolai zelf. Stefan weet alles van planten en is een ster in tuinonderhoud!

Certificeringen:

sbb-beeldmerk
etw-logo