Een gepersonaliseerde prijs

Bij Tuinonderhoud Smakman gaan wij graag uit van een prijs op maat. Wij komen graag langs om u persoonlijk te woord te staan. Wanneer u spoedig een prijsindicatie wilt hebben kunt u dit opvragen door middel van het sturen van een foto. Hierdoor kunnen wij u sneller van een prijsindicatie voorzien!

Stuur een foto

Het concept is vrij simpel, u maakt een foto van uw tuin/klus en beschrijft in het bericht de details wat er grote lijnen gedaan moet worden. Wij zorgen ervoor dat u binnen een uur een prijsindicatie heeft ontvangen. Uiteraard zullen wij nog contact met u opnemen om de wensen te bespreken. Heeft de klus spoed? Dan kunt u altijd een aanvraag doen via onze spoedklus pagina.

Takken snoeien

Tuinman langs laten komen

Persoonlijke wensen bespreken wij graag wanneer wij langskomen en is nog steeds de beste communicatie methode die wij graag hanteren. U kunt via het contactformulier gemakkelijk aanvragen wanneer u het beste uitkomt dat wij langskomen. Achteraf nemen wij uiteraard contact contact met u op om de wensen te verifiëren om miscommunicatie uit de weg te gaan.

Certificeringen:

sbb-beeldmerk
etw-logo